EFFEKTIVA ANNONSER LEDER TILL LÖNSAMMA AFFÄRER

SEM ger dig fler- och rätt besökare

SEM (Search Engine Marketing). Låt oss hjälpa dig med att öka försäljningen i din e-handel. Vi hjälper dig med en strategi som vi hela tiden övervakar och omdefinierar, allt eftersom vi får in information om dina kunder. Genom bland annat Google AdWords får vi din webbplats att lyfta.

GOOGLE ADWORDS

Annonsera med banners

Utöver textannonser kan du marknadsföra dig i displaynätverk, s.k. affiliateprogram med rörliga banners. Vi skapar banners och ser till att de hamnar i rätt kanaler.

Remarketing ger mer effekt

Remarketing innebär att om en potentiell kund varit inne på din e-handel, och kanske tittat på en speciell produkt, så kan man i efterhand följa upp och visa en annons på produkten för kunden i ett annat sammanhang.
Vi hjälper dig analysera och optimera din annonsering så att din e-handel blir så framgångsrik som möjligt.

Google AdWords ger dig många fördelar

  • Träffsäker och relevant annonsering, direkt riktad mot din målgrupp.
  • Effektiv vid kampanjer och erbjudanden.
  • Anpassningsbar utifrån målsättning. Du bestämmer budget.
  • Mätbara resultat. Enkelt att följa upp i resultatrapporteringen.
Kontakta oss

ANLITA
SEO-DOKTORN

I samråd med dig optimerar vi dina kampanjer för att maximera resultatet av din investering. Boka ett förutsättningslöst möte så berättar vi mer.
Kontakta oss!

SEM VS. SEO

Värt att känna till är att AdWords och s.k sponsrade länkar får ca 20% av uppmärksamheten jämfört med de organiska sökningarna på den ordinarie träfflistan på Google.*

Följden blir att vi prioriterar så gott som alltid att den största delen av budget ska ligga på ”SEO”. Lägg därtill till att priserna på Adwords blir allt kostsammare på många sökord. I marknadsbudgeten för sökmotormarknadsföring gäller det därför att på bästa sätt räkna hem sina investerade kronor. Sist men inte minst förväntar sig kunderna att Google skall placera märkesledande företag med starka varumärken på topp på den organiska träfflistan.

* Källa: amerikanska analysföretaget User Centric

SEO Doktorn hjälper ditt företag att investera i SEM precis där det behövs!

Kontakta oss

Anlita oss som din fullservice byrå

Vi har stor vana av fullservice uppdrag där vi tar hand om hela företags marknadsföring. Allt från strategi till slutlig produktion. Att ”ta hela greppet” om marknadsföringen är en effektiv metod. Vi skräddarsyr då er marknadsföring på ett sätt som maximerar effekten av varje satsad krona.

Kontakta oss

Sociala medier

Våra specialister inom sociala medier hjälper dig och ditt företag att synas både mer- och bättre på kanaler som t. ex Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter mm..

Kontakta oss

Fler tjänster

2017-10-23T08:54:08+00:00