Utvalda case

Här kan du se ett axplock av tidigare kund-case. Är du intresserad av att se fler?

Kontakta oss gärna så visar vi dig fler detaljerade kund-case.

WEBBDESIGN

Hur vill du presentera dig och ditt företag för världen?

En bra webbplats med bra struktur och snygg design kan lyfta ett företag. I dagens läge måste man ha en digital närvaro, så varför inte ha en snygg och funktionell webbplats?

Vårt design-team skapar stilfulla, effektiva webb-koncept för både stora och små företag. Bra webbdesign i samklang med en tydlig SEO-strategi är receptet för framgång på sökmotorer såsom Google.

Samtliga webbplatser vi producerar är responsiva, vilket innebär att vi anpassar din webbplats för såväl dator, padda och mobil. Mobilanpassade webbplatser premieras dessutom av Google och har idag blivit en viktig rankingfaktor.

Kontakta oss

NY WEBBPLATS

Är du och ditt företag i behov av en ny webbplats? Vi kommer gärna och träffar dig på ett förutsättningslöst möte och visar dig vad vi har att erbjuda.
Kontakta oss!

WORDPRESS

WordPress är ett av världens mest använda CMS-verktyg. Med WordPress får du ett flexibelt CMS som tillsammans med enkla men kraftfulla plug-in får din webbplats att prestera på topp.

WordPress är ett modernt publiceringsverktyg med fokus på användarvänlighet, webbdesign och sökmotorer.

WordPress är både effektivt och enkelt när det kommer till att administrera innehållet på din webbplats. Tack vare WooCommerce, som är ett plug-in till WordPress, blir det enkelt, och ekonomiskt, att starta och driva en webbshop / e-handel. Vi rekommenderar WordPress till alla sorters och storlekar av företag. WordPress gör det enkelt för dig som vill administrera din egen webbplats. Behöver du hjälp så finns vi här.

Kontakta oss

Anlita oss som din fullservice byrå

Vi har stor vana av fullservice uppdrag där vi tar hand om hela företags marknadsföring. Allt från strategi till slutlig produktion. Att ”ta hela greppet” om marknadsföringen är en effektiv metod. Vi skräddarsyr då er marknadsföring på ett sätt som maximerar effekten av varje satsad krona.

Kontakta oss

Sociala medier

Våra specialister inom sociala medier hjälper dig och ditt företag att synas både mer- och bättre på kanaler som t. ex Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter mm..

Kontakta oss

Fler tjänster

2017-10-04T10:04:32+00:00